FB TRX

Ότι ποιο νέο κυκλοφορεί στο χώρο του "functional fitness". Suspension training,  σε ένα πρόγραμμα που θα σας ενθουσιάσει. Δίνοντας πολύ μεγάλη έμφαση στον «κορμό» το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται στην διαλλειματική προπόνηση και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε όχι μόνο την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και την αντοχή, την δύναμη, την εκρηκτικότητά, την ισορροπία, να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, τα αντανακλαστικά σας καθώς και την ποιότητα της ζωής σας εκτελώντας ασκήσεις μιμούμενοι κινήσεις της καθημερινότητας.Η προπόνηση με τους ιμάντες , αυξάνει την δύναμη, την ισορροπία και την ευλυγισία, και πετυχαίνει μεγαλύτερη σταθερότητα του κορμού με μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα επίπεδα εκγύμνασης.

Το suspension training προσφέρει αποτελέσματα με δυναμικές ασκήσεις για ολόκληρο το σώμα, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες ανεξάρτητα από τους προπονητικούς στόχους που έχει ο καθένας.

Στηρίζεται στην «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ» (FUNCTIONAL TRAINING) και εμπλέκει το σώμα σε ένα συγχρονισμένο σύστημα ασκήσεων βάσισμένο στις περισσότερες ανθρώπινες δραστηριότητες. Έτσι μπορούν να προσομοιώσουν κάθε κίνηση της καθημερινότητας μας ή κάποιου αθλήματος.

Γυμναστική σε 3-D. Εννοούμε πως η προπόνηση αυτή προσφέρει εύρος ασκήσεων και στα 3 επίπεδα κίνησης καταρρίπτοντας τις προπονήσεις σε καθιστά μηχανήματα γυμναστικής που δουλεύουν μονοδιάστατα απομονώντας μια μυική ομάδα την φορά.

F.B. TRX FUNCTIONAL

Περιγραφή: Λειτουργική προπόνηση για όλο το σώμα με όλα τα "καλούδια" της TRX® Suspension Training TRX® Rip Trainers, Medicine Balls, Kettlebells και πολλά άλλα σε ένα πρόγραμμα κυκλικής διαλλειματικής προπόνησης που θα σας ενθουσιάσει.

Οφέλη: Δύναμη, Εκρηκτικότητα, Αντοχή, Μυική Αντοχή είναι τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το πρόγραμμα. Επιδιώκοντας τον καλύτερό μας εαυτό σε όλους τους τομείς!

Δυσκολία: 1-3

F.B. TRX ALL BODY EXPRESS

Περιγραφή: Προπόνηση για όλο το σώμα σε χρόνο ρεκόρ! 30 λεπτά ασκήσεις με τα δημοφιλή πλέον TRX Suspension trainers. Δεν έχεις στην διάθεσή σου πολύ χρόνο; Πίστέψτε μας 30 λεπτά αρκούν για μια ολοκληρωμένη προπόνηση στο TRX.

Οφέλη: Ενδυνάμωση του κορμού και βελτίωση της μυικής αντοχής της γενικής δύναμης.  Αναπτύσει την αναερόβια αντοχή αυξάνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα την διατήρηση του μυικού σου ιστού και την απώλεια του λιπώδη ιστού.

Δυσκολία: 2-3

F.B. TRX ENDURANCE

Περιγραφή: Ενδιάμεσου επιπέδου δυσκολίας προπόνηση μυικής αντοχής και αερόβιας ικανότητας.  Προσαρμόζοντας την γωνία του σώματός σας ως προς τον ιμάντα δουλεύοντας στο “αργό κάψιμο”, βρίσκεστε στα όρια του αναερόβιου κατωφλιού, διατηρώντας πάντα την σωστή τεχνική των ασκήσεων. Τα 2λεπτα αερόβιας αντοχής ανάμεσα στα σέτ των ασκήσεων κρατούν τους καρδιακούς παλμούς ψηλά, βοηθώντας τους μύς σας να αναλάβουν και να ετοιμαστούν για το επόμενο σέτ.

Οφέλη: Βελτιώνει την μυική αντοχή καθώς και την δύναμη του κορμού. Η διάρκεια του προγράμματος “ χτίζει” αερόβια αντοχή καίγοντας λίπος.

Δυσκολία: 1-2

F.B. TRX IRON

Περιγραφή: Υψηλής έντασης πρόγραμμα προπόνησης που δίνει έμφαση στην μυική και αναερόβια αντοχή καθώς και στην βελτίωση της γενικής δύναμης. Ασκήσεις με τα δράμια (Kettlebells) βελτιώνουν την ευλυγισία και ταυτόχρονα αυξάνουν  τη δύναμη & την εκρηκτικότητα, συνδυασμένες με το TRX   εγγυούνται κάτι παραπάνω από πρόκληση μέσα στα πλαίσια της διαλλειματικής προπόνησης.

Οφέλη:  Ενδυνάμωση του κορμού και βελτίωση της σωστής στάσης του σώματος και της ορθοσωμίας. Βελτιώνει την μυική αντοχή την γενική δύναμη καθώς και την αναερόβια αντοχή. Ενδυνάμωση στους κοιλιακούς και τους ραχιαίους αυξάνοντας τον μεταβολισμό με αποτελεσματική καύση σωματικού λίπους.

Δυσκολία: 2-3

F.B. TRX FAT BURN

Περιγραφή: θα ανεβάσει λίγο παραπάνω τους καρδιακούς σου παλμούς αυξάνοντας έτσι τον μεταβολισμό σου που θα σε βοηθήσει να ξεφορτωθείς σχετικά γρήγορα την απραξία των διακοπών. Κάθε άσκηση με το TRX συνοδεύεται με ένα γύρο αερόβιας άσκησης βελτιώνοντας την καρδιοαναπνευστική σου αντοχή.

Οφέλη: Συνεχόμμενη διαλειμματική προπόνηση αναερόβιας και αερόβιας αντοχής με στόχο το ξύπνημα του μεταβολισμού σου και την ᾽᾽εξαφάνιση᾽᾽του λιπώδη ιστού.

Δυσκολία: 2-3

F.B. TRX CIRCUIT

Περιγραφή: Ασκήσεις με το TRX που στεχεύουν στο πάνω και κάτω μέρος του σώματος καθώς επίσης στον κορμό και την αερόβια αντοχή. Με την μορφή την κυκλικής διαλλειματικής προπόνησης οι αθλούμενοι παρακινούμενοι από το χρονόμετρο διαλέγουν οι ίδιοι το επίπεδο δυσκολίας και τον ρυθμό που θα ακολουθήσουν σε κάθε άσκηση.

Οφέλη: Ενδυνάμωση του κορμού και βελτίωση της μυικής αντοχής της γενικής δύναμης.  Αναπτύσει την αναερόβια αντοχή αυξάνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα την διατήρηση του μυικού σου ιστού και την απώλεια του λιπώδη ιστού.

Δυσκολία: 2-3

F.B. TRX BODY BLAST

Περιγραφή: Όλες οι ασκήσεις με το TRX εκτελούνται συντονισμένες από το τέμπο της μουσικής και το γκρούπ τις εκτελεί συγχρονισμένα. Ο coach δίνει το ρυθμό με τα σέτ και τις επαναλήψεις να είναι οργανωμένα με το ρυθμό που δίνει η μουσική. Ιδανικό για αυτούς που ξεκινάνε να γνωρίζουν την προπόνηση με το TRX ή για αυτούς που απολαμβάνουν να προπονούνται με συγκεκριμένο ρυθμό και συντονισμένες κινήσεις όπως εκτελείται μια χορογραφία.

Οφέλη: Με την μέθοδο των επαναλήψεων δίνει έμφαση στην γενική μυική αντοχή και δύναμη. Βελτιώνει τον μυικό συντονισμό. Eκτελούμε σετ σε κάθε άσκηση με συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων γυμνάζοντας όλο το σώμα.

Δυσκολία: 1-3

F.B. TRX FLEXIBILITY

Περιγραφή: Δίνει έμφαση στη σωστή στάση του σώματος, την ορθοσωμία, στην κινητικότητα της Σπονδυλικής Στήλης παράλληλα με μια ρουτίνα διατάσεων που εκτελείτε στο TRX. Η προπονηση essentials Flexibility θα διατηρήσει και θα βελτιώσει το εύρος κίνησης των μυών σου θα βελτιώσει την ελαστικότητα τους κάνοντας τους πιο ανθεκτικούς σε τραυματισμούς.

Οφέλη: Βελτιώνει την στάση του σώματός σου και σε βοηθά να αναπνέεις καλύτερα, ενώ παράλληλα θα αποβάλεις το στρές της ημέρας και της καθημερινότητας.

Δυσκολία: 1-3

F.B. TRX PILATES

Περιγραφή: Ασκήσεις βασισμένες στην τεχνική του Πιλάτες με την βοήθεια του TRX. Οι ασκήσεις στοχεύουν στην ενδυνάμωση όλων των μυικών ομάδων αλλά περισσότερο στον κορμό. Δίνουν έμφαση στην σωστή τεχνική, την ορθοσωμία και την κινητικότητα της Σπονδυλικής Στήλης. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε επίσης το εύρος κίνησης των μυών και την ελαστικότητά τους.

Οφέλη: Ανεβάζει καρδιακούς παλμούς βελτιώνοντας την αντοχή σου. Αυξάνει την μέση δύναμη και προστατεύει απο τραυματισμούς.

Δυσκολία: 1-3

F.B TRX RIP TRAINER

Περιγραφή: RIP TRAINER συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά εργαλεία «λειτουργικής» προπόνησης  και ενδυνάμωσης του κορμού. Κάθε άσκηση που εκτελείται με το rip trainer δραστηριοποιεί όλους τους μύες του κορμού και προπονεί το σώμα να κινείται με περισσότερη δύναμη και σταθερότητα.

Οφέλη: Είτε είστε αθλητής ή κάποιος που θέλει απλά να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση το rip trainer προσφέρει γρήγορη και αποδοτική προπόνηση βοηθώντας σας να φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε.

Δυσκολία 1-3

F.B TRX Power CORE

Ένα πρόγραμμα 4 εβδομάδων που προοδευτικά θα δυναμώσει κατά κύριο λόγο τον πυρήνα σας (CORE) συνδυάζοντας μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα....

όχι δεν πρόκειται μόνο για προπόνηση κοιλιακών και ραχίαιων..μέσα απο αυτές τις 4 εβδομάδες θα γυμνάσεται όλο σας το σώμα με κύρια έμφαση τον πυρήνα σας... Πρίν τελειώσει η προπόνηση το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μια πρόκληση δύναμης που θα σας ενθουσιάσει..Η προπόνηση κλείνει με ασκήσεις ευλυγισίας και ορθοσωμίας πάντα με το αγαπημένο σας TRX Suspension Trainer...

Το πρόγραμμα ξεκινά στις αρχές του 2016..

κάντε λοιπον αρχή του νέου έτους με ατσαλιένο πυρήνα και δύναμη για όλο το σώμα σας...

Δυσκολία 1-3 (3 για τις εβδομάδες 3 πρός 4)

κατεβασέ το εδώ...

 

F.B TRX Full Body Strength

 

Πρόοδευτικό πρόγραμμα δύναμης 4 εβδομάδων με την βοήθεια του TRX Suspension Training.

Βελτιώστε την δύναμη σε όλο το σώμα και αναπτύξτε τον μυικό σας τόνο με αυτό το πρόγραμμα 4 εβδομάδων. Παράλληλα βελτιώστε την δύναμη του πυρήνα σας (CORE). Πρόγραμμα με την μορφή επαναλήψεων με τις ασκήσεις να δυσκολεύουν βδομάδα με την εβδομάδα κάνοντάς σας ολοένα και πιο δυνατούς. Ένα πρόγραμμα 4 εβδομάδων που θα σε δοκιμάσει...είσαι έτοιμος;;

Το πρόγραμμα τελειώνει με διατάσεις  στο TRX και "περάσματα" για απελευθέρωση των μυών και του σώματος στο GRID...

Ξεκινήστε ΔΥΝΑΤΑ το 2016... με το F.B.TRX Full Body Strength 4weeks Program...

Δυσκολία 1-3 ( 3 από την 3-4 εβδομάδα)

 

κατέβασε το πρόγραμμα σε μορφή pdf εδώ..

Videos

Fitness Bootcamp Player